vrijdag 14 november 2014

Wijnvat bar

Productomschrijving: dit stijlvolle wijnrek in wijnvat ontwerp heeft een aantrekkelijke klassieke. Statafel van wijnvat met bar , optie: bijpassende barkrukken. Statafel, bartafel, statafels uit wijnvat , barkrukken.


Wij maken statafels in vele uitvoeringen, bijvoorbeeld met bar , ronde, rechthoekige of vierkanten bladen, . Bij Barrel Atelier hebben een ruim assortiment en maken we zelfs wijnvat meubels naar wens. Informeer naar de mogelijkheden. Deze mini- bar te gebruiken is een sieraad voor binnen en buiten (bij voorkeur onder overkapping). KOOP UW WIJNVAT GEMAKKELIJK EN SNEL OP WIJNVAT. Vindt hier uw gebruikte en nieuwe wijnvaten gemaakt v. Kunststof tafel houtnerf groot 1cm.


Houten wijnvat wijnton Elettromec Zambon uit Venetië (Italië) voorzien van koeling. Decoratieve wijnvaten , altijd een beetje nostalgie. Loungeset van een wijnvat , wijnrekken en bartafels om zelf te maken. Heel leuk voor in het toilet van een bar , maar in de keuken thuis staat . Wat PVC buizen, een oud wijnvat of een paar bakstenen zijn vaak al.


Wijnvat bar

Zoekt u nog een eyecatcher voor in uw wijnbar, café, bar , pub , brasserie, taverne. Voorbeeld van tuinstoelen en een tuintafel die van een wijnvat zijn gemaakt. Je kunt ook gemakkelijk zelf een bar bouwen met steigerplanken of met het hout. Een eiken regenton van een wijnvat. Eiken regentonnen ( wijnvat onbewerkt).


Biertap installatie in wijnvat Lucht gekoelde tap. Technische specificaties Capaciteit: liter per uur Let op De bar is groot en vrij zwaar. Denk hier aan, dat dit . Bouw zelf een wijnbar-bartafel. Wat kun je doen met een oud wijnvat ? Wie aan brandhout denkt, heeft helemaal ongelijk.


De glazen houders moeten nog gemonteerd worden. Beschikbaarheid: In voorraad. Afhaalpunt Kringwinkel Aarschot).


Vintage sier- wijnvat staande op wieltjes, gemaakt uit bruin volhout binnenbekleding is in groene stof. Wijnvat statafel met houten blad. De wine barrel bar bestaat uit twee wijnvaten waarop een groot blad van steigerplanken ligt. Omdat de planken onbewerkt zijn heeft het geheel een robuuste . Hotel Restaurant de Vrouwe van Stavoren: Slapen in een wijnvat bij Het Vrouwtje van Stavoren.


Wijnvat bar

Dit zijn GEBRUIKTE EIKEN WIJNVATEN UIT DE BORDEAUX streek. Voor in de tuin als regenton of als pronkstuk in bar of kelder. Met dit mooie grote wijnvat heeft u een uitstekend middel in handen om uw restaurant, bar of slijterij op de kaart te zetten. Met uw bedrijfsnaam op de robuuste . Een mini bar , gemaakt van een gebruikt wijnvat , een sieraad in elk huis of op een overkapt terras. Hier vindt u gebruikte eiken wijnvaten en tonnen uit verschillende.


De vaten kunnen perfect dienen als basis voor ombouwing naar toepassingen als bar , . Vakmensen die van oude tonnen tuinjuweeltjes en andere fraaie dingen maken, kun je in ons land op één hand tellen. Bikarent tafels verhuur bar lightbox. Het hotel biedt normale kamers en accommodatie in grote wijnvaten. Geschikt voor stellen - zij geven de faciliteiten een voor een verblijf van twee.


Bar LIGHTBOX in Tafels. Bag in Box Wijntapsysteem model wijnvat. Dit “ wijnvat ” kan in diverse uitvoeringen op de bar staan. Je zocht naar: wijnvat ! Populaire items voor wijnvat. NIEUWE grote kasten Whisky whisky wijn vat bar gallon gratis ophalen en ook het schip!


Prachtige originele houten wijnvaten van 2liter. Zelfstandig op te halen in Putten of kunnen in overleg worden verstuurd. Maar ook kunt u deze orig. Bekijk meer design tuintafels, loungebanken en . Er is geen enkele plek in Spanje waar je in een wijnvat kunt slapen.


Wijnvat bar

Antigua Casa de Guardia heeft een bekende bar in het centrum van de . Plaats deze knalrode eye-catcher op tafel en verras je gasten met een heerlijk wijntje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts