vrijdag 26 december 2014

Tafelrok rood

Tafelrok voor statafel. Deze statafelrok is geschikt voor een statafel met een afmeting van øtot ø85cm. Dit rode tafelkleed voor om de rand van een tafel heeft een plakstrip voor een makkelijke bevestiging. De tafelrok is gemaakt van plastic en is . Wegwerp tafelrok in de mooiste uni kleuren. Geef je feestje extra flair met onze statafelrok (ken).


Tafelrok rood

De rode kleur blijft mooi, ook na. Stretch rok bordeaux rood statafel 80cm nieuw. Deze tafelrok is geschikt voor een statafel met een afmeting van ø80cm tot . Een tafelrok kan ideaal zijn voor een feestje.


En zorgt voor een mooie aankleding. Wij bieden verschillende kleuren tafelrokken aan. Sta- tafelrok met strik zwart. Oranje Feestborden 23cm. Lichtblauwe feestborden 23cm.


Tafelrok rood

Statafelrok Rood Geef uw eenvoudige statafel iets feestelijks met de tafelrok. Een kreukvrije stof die nauwelijks krimpt en gemakkelijk wasbaar is. Versier de tafel met een rood tafel rok, leuk als de lievelingskleur van de jarige rood is! Retourneren: Bij uw bestelling voegen wij als service een waszak toe waarin u het gebruikte linnen kunt retourneren. Polyester stof met plissé plooi.


Speciaal op maat gemaakt voor onze tafel rond ø 180cm. Tevens verschillende topcovers verkrijgbaar. De huur van € is in combinatie met de huur van een statafel.


Categories: Meubilair, Buffet . De hoogte van de rok is cm. Aan het uiteinde van de tafelrok. MerknaaLanLan Materiaal: . Nette, geplooide tafelrokken om uw eettafel of buffet een luxe afgewerkte uitstraling te geven. Alle producten worden aan huis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts