maandag 11 mei 2015

Knoll saarinen table

Knoll saarinen table

Maar liever eigen ontwerp en de tafel op maat? Ook dit is bij ons mogelijk. Leen Bakker heeft ze in verschillende maten en stijlen. Of je nu van romantisch, klassiek of modern houdt. Vind je favoriete eettafel ! De meest natuurlijke massief houten eettafels vind je in onze webshop!


Knoll saarinen table

Bekijk gemakkelijk online, geen verzendkosten! De mooiste, voordelige eiken tafels vind je bij Kwantum. Van een leuke eiken salontafel en bijzettafels tot een mooie eettafel.


WOOOD Largo eettafel eiken onbehandeld - 1x cm. De eiken eettafels maken we in diverse standaard maten, maar deze maken we (zonder extra kosten) voor u op . Inclusief de heerlijke geur van eikenhout en een lekkere kop vers gemalen koffie! Bij ons vindt je beleving!


Onze collectie boomstamtafels, unieke tafels voor een normale prijs. Een tafel met boomstamblad is altijd uniek vanwege de houtnerven die in elke laag van de. Op zoek naar een eettafel ? In onze collectie vind je eettafels van de hoogste kwaliteit in alle smaken. Van een mooie eikenhouten eettafel die tegen een stootje . Prachtige tijdloos en elegante tafel in massieve eik, in verweerde eiken kleur.


De tafels van Oud is Nieuw worden op maat gemaakt. Deze moderne strakke industriele tafel heeft een dik eiken blad en een metalen T poot. Moderne en klassieke massief eiken eetkamertafels. Onze eiken eettafels zijn leverbaar in veel afmetingen en met diverse kleuren beits, olie of lak.


Verschillende types zoals boomstamtafels, eettafels en klassieke uitvoeringen. Direct uit voorraad leverbaar . Het ontwerp is vervaardigd uit solide eikenhout maar maakt een zachte, lichte indruk. De collectie steigerhouten en eikenhouten eettafels van PURE Wood Design kenmerkt zich door stijl, eenvoud en een industriële Scandinavische stijl.


Koop deze stoere industriële . Kies je voor een warme uitstraling van eikenhout zoals bij de MÖRBYLÅNGA eettafel , voor de frisse wit met bamboe ANVÄNDBAR tafel of de strakke TORSBY. Zwaartafelen: Stoere robuuste en rustiek eikenhouten tafels op maat voor kantoor,. Blank gelakte eiken eettafel van x 160cm. Mooie houten eettafels of juist een ronde eyecatcher in je eetkamer. WOOOD eettafel eiken met metaal onderstel Olivier 150x90x7cm.


Knoll saarinen table

Door deze veelzijdigheid is eiken één van de meest verwerkte houtsoorten in de meubel industrie. Het karakter van een eiken tafel ontstaat door de verschillen . Het woonprogramma Averno is een woonprogramma met een robuuste uitstraling in een frisse natuurlijke kleur. De combinatie van duurzaam Europees eiken.


De Jenson collectie is tijdloos door het gebruik van naturel hout en elegant vormen. Geïnspireerd op Scandinavisch design, passen Jenson meubels al gauw . Betaalbaar maatwerk en kwaliteit! Ambachtelijk gemaakt in Nederland.


Piet en Paul Rombouts maken tafels van gebakken ofwel verouderd eikenhout en boomstamhout. Elke tafel is een uniek product en. Tafels maken is ons vak.


Design tafel Samt is een ranke design eettafel van massief hout. Eettafel HALLUND 80x1eiken. De Samt is verkrijgbaar in.


Eiken eetkamertafel met een strak afgewerkt extra dik tafelblad en robuuste, modern vormgegeven trapezium poten van eikenhout. Maatwerk meubelen met showroom in Zwolle. Wat begon bij een stoere en robuuste tafel , is uitgegroeid tot meubelwinkel. Opzoek naar een design eettafel ? De design eettafel Slide van massief eiken hout heeft een prettig design. Slide is verkrijgbaar in licht en donker eiken.


Het eikenhout en staal is van sublieme kwaliteit en waarschijnlijk het beste hout. Wat dacht u van massieve eiken tafelbladen van bijna meter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts