maandag 31 augustus 2015

Salontafel retro design

Salontafel retro design

Afmeting: lengte 96cm. Vind vintage salontafel retro design op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bekijk het assortiment eettafels direct online. Bijzondere ontwerpen en frisse designs.


Hoogglans witte salontafel. De salontafel is in een hoogglans witte kleur gelakt en. Met deze gebogen tafels kun jij je woning op verschillende manieren inrichten.


Salontafel Supernova is een salontafel in een mooi strak design. Bij deze nachtkastjes hoort een bijpassende toilettafel van hetzelfde. Dit prachtige vintage design van Artifort is ontworpen door Geoffrey Harcourt in de jaren . Altijd scherp geprijsd! Mooie en aparte Deense? Welke in een goede en mooie vintage staat verkeert het blad heeft aan . Interieur ontwerpers van vroeger leven voort in interieurs van nu.


Op zoek naar een retro design salontafel ? Met een salontafel van Bert Plantagie of Leolux haalt u een waar design. Voeg een vintage touch aan uw interieur toe met een stoere salontafel van Dutchbone. De sede, 2dehands design , mid-century design , 20th century furniture,Second hand furniture, second. Daarom vind je op LUMZ.


Design salontafel koop je bij LUMZ. Met al die gadgets die we vandaag de dag hebben, is een salontafel meer dan ooit nodig. Ongeveer een meter van je zitbank weg, de ideale plaats voor de . Kijk dan eens bij de collectie salontafels.


Salontafel retro design

Zoals je van fonQ gewend bent, hebben we ook vele design bijzettafels in . Wij combineren Møller stoelen rond een Omann tafel. Vintage design tafels uit de jaren 5 en 70. Industriele, Scandinavische, Deense eettafels bijzettafels en salontafels uitgevoerd in teak of palissander. De retro design tafel is lekker groot en heeft een extra verdieping voor kranten en tijdschriften. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw.


Zowel vintage als retro design vindt u terug in de winkel en in onze webshop. In onze online meubelwinkel Antwerpen vind je design vintage meubelen voor ( retro ) design liefhebbers. Mis de scherpe prijzen van Furnified niet! Blikvanger in elk interieur, uniek door gebruik van scrapwood. Deze kleurrijke salontafel onderscheidt elk interieur.


Deze retro salontafel van karton staat in elk interieur. Hij is gemaakt van golfkarton, wat een prachtige structuur aan de tafel geeft. De tafel heeft standaard een . We sell Dutch, Scandinavian, Italian and Industrial design items from the fifties, sixties and seventies.


In een goede gebruikte conditie, makkelijk in iedere gewenste kleur te schilderen. Wordt toegeschreven aan Martin Visser maar geen merkje van Spectrum . Prachtige Belarti salontafel , geproduceerd bij Bel-Arti Oostende in de seventies. Webbe made in Holland Vlaardingen. Simpel en strak, zo kun je de Retro salontafel wit noemen. Het is een betaalbare design.


Absoluut iconische tafel. Dagelijks krijgen wij vintage items binnen en deze plaatsen wij in de New Arrivals . Hoektafel Winwood Maxfurn, stoer design in Lamulux Sheriff. Er zijn verschillende soorten bolspots: zo kun je een staande lamp of tafellamp kiezen met dit soort spots, maar is het ook mogelijk om een wand- of plafondlamp.


Bezoek De Factorij Unique Living in Retie en laat je inspireren door een van de mooiste woonwinkels van Belgie en Nederland. Personal shopping, unieke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts