vrijdag 18 september 2015

Stevige salontafel

Ben je op zoek naar steigerhouten meubels? Koop steigerhouten planken en een robuuste tafel van steigerhout maak je zelf met het klusadvies van KARWEI. Wij ontwerpen en maken stalen onderstellen voor tafels. IKEA maken , IKEA schaag,. Kom je er zelf niet helemaal uit qua tafelblad en onderstel ? Hadden we hem niet zelf gebouw.


Het fijn uitgevoerde natuurhouten tafelblad van slechts mm overspant tot m. TEAM meubilair elke kamer mooier en natuurlijker kan maken. Steigerhouten meubelen geven een robuuste uitstraling aan uw interieur. Lees hier hoe je een stoere steigerhouten tafel kunt maken.


Stel zelf je eettafel samen. Ontwerp een unieke eettafel! Combineer gewoon een van onze tafelbladen met een onderstel. We leggen bij alle ontwerpen de.


Verder is het helemaal niet simpel om een dergelijk tafelpaneel zelf te maken. Daar zal een deftig onderstel bij nodig zijn. Misschien is een optie om metalen kader te maken paar mm hoger, daar.


Bouwpakketten voor het maken van een Eettafel, Salontafel , Bartafel, Bijzettafel, TV-meubel,. Als klant kan je volledig zelf je eigen tafel samenstellen. Op maat gemaakte industriële eettafel metalen onderstel Curacao in de vorm van. Je kan zelf kiezen van welke houtsoort je je nieuwe tafel wilt laten maken ! In de werkplaats maakt de Terrasbrander een tafel met stalen onderstel.


Stevige salontafel

Maak een industriële eettafel met stalen tafelpoten binnen een uur! Bepaal zelf de afmeting, poten en afwerking van het blad. Een designer eettafel maken is . In stappen je tafel op maat!


Boomstam tafel robuust. Mangolook eiken tafelblad. De hoogte van de tafelpoten : ben je van plan om echt een tafel te maken , waaraan. Glazen salontafel met metalen onderstel in perfecte staat afmetingen: H- B- L120. Deze salontafel kun je gemakkelijk zelf maken.


Stevige salontafel

Wij maken al uw wensen op maat. Deze houten salontafel zou dankzij het metalen onderstel erg goed passen in een industrieel interieur. Eiken salontafel met stalen frame. Eettafel met stalen onderstel en massief hout maken posts jan.


Uitschuifbare tafel posts jan. Dé website voor Industriele tafelpoten of een stoer stalen tafelonderstel. Tafel maken posts jan. Losse tafelpoten, salontafelpoten en bankpoten. Goedkope metalen poten uit voorraad!


Welk onderstel wil je eronder zetten? Je kunt een kant-en-klaar metalen onderstel halen, zelf houten poten maken of kiezen voor kunststof. Zit uw maat er niet tussen, we maken de eikenhouten tafel graag naar wens op maat. De meeste van onze eikenhouten en industriële salontafels kunnen zelf.


U kiest zelf de afmetingen, houtsoort en de kleur van het staal. Zo bepaalt u ook zelf wat de tafel u uiteindelijk gaat kosten. Ook de houten eettafel met stalen poten is zelfgemaakt.


Door de tafel zelf te maken was ik stukken goedkoper uit. Voor je de planken aan het onderstel gaat bevestigen leg je eerst alle planken naast elkaar. Een houten tafelblad met metalen onderstel geeft een stoere en moderne uitstraling. Het is bij ons mogelijk om zelf een tafelblad met onderstel te combineren, om zo je perfecte tafel samen te stellen.


Heeft u zelf een tafelblad ? Ons X model industriële tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een industriële uitstraling van. Poedercoating wordt vooral gebruikt voor het coaten van metalen. De salontafels welke wij zelf maken kunnen we in dezelfde afwerking als onze maatwerk tafels leveren. Ook uw wens voor een onderstel is te realiseren, deze . Monumentale tafel van massief hout met een stalen onderstel. Deze tafel kan zelfs door een persoon eenvoudig worden in- en uitgeklapt.


Door het spannende contrast tussen de materialen hout en metaal , de elegant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts