maandag 26 oktober 2015

Bijzettafel marmer set

Bijzettafel marmer set

Bekijk online het assortiment bijzettafels. Deze schattige bijzettafeltjes zijn een ware toevoeging aan je interieur, met het sierlijke stalen frame en het marmeren platform zijn het twee pareltjes van tafels . Deze ronde marmer bijzet tafels zijn voorzien van een messing, chroom of. Deze set marmer bijzettafels zijn te bestellen indien wij deze op voorraad hebben. Set van drie bijzettafeltjes , metaal en marmer. De tafelbladen zijn gemaakt van marmer en het frame is gemaakt van . De kleinste tafel is 37x37xcm.


Bijzettafel marmer set

De grootste tafel is 45x45xcm. Met deze set marmeren Vestbjerg bijzettafels geef je de woonkamer een stoere boost. De tafeltjes hebben een zwart metalen frame en een grijs marmeren bla. Moods Collection is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de import van meubels en woonaccessoires uit India en China. Door jarenlange ervaring . Houd je bijvoorbeeld van marmer ? BePureHome Metallic bijzettafel set van 2. Dit salontafel setje is gemaakt van ijzer met een marmeren blad.


Het frame van de salontafel set zijn slank waardoor dit setje nooit teveel zal worden in een . Art Deco bijzettafel - Zwart . De poten en frames zijn van bronskleurig metaal. De marmeren bladen liggen los . Mellow bijzettafels een stijlvolle set ! Een stijlvolle set bijzettafels ! Bijzettafel Mahaut met marmer tafelblad ( set van 2). Agnetta bijzettafel rond - wit marmer - 41x4cm. Opbergmand met deksel Malmö - set van 2. Marmeren bijzettafel set Blake, 2-delig. De set bestaat uit twee bijzettafels die in elkaar passen.


Bijzettafel marmer set

Dit leuke bijzettafeltje past in ieder interieur! Het zwarte marmer geeft deze tafel een stijlvol uiterlijk. Ieder bijzettafeltje uit deze collectie is anders en dat maakt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts