vrijdag 19 augustus 2016

Boomstam tafel zelf maken

Ikea -kruidenrekjes een boekenrekje te maken. Ikea Speelkamer Ikea Kinderen SlaapkamerSpeelkamer MuurdecorModerne. Ze zullen geleverd worden . This Pin was discovered by Siska Huygh.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Zijn de rekjes aan de muur van Ikea ?

Behangen met het limited edition behang dat Ikea vorig jaar te koop had. De boekenrekjes aan de muur zijn gewoon kruidenrekjes van Ikea. Ikea kruidenrekjes gebruiken als boekenrekjes. Kruidenrekje Ikea , ook leuk voor in de babykamer! Find this Pin and more on Knuffels opbergen by Linda . Ondeugende Spruit Boekenplank Inspiratie Boekjes Ikea Hack.


Officieel wordt deze DIY een boekenrek genoem maar hij kan ook prima voor magazine. Het lijken net twee kisten, maar is het maar één. These are actually Ikea Bekvam spice racks!

Nog in prima staat € voor stuk. Deze pin is ontdekt door joyce mensink. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Een laagje verf erop en je hebt een first class boekenrekje voor in.


On Pinterest you will see some nice ideas , like this spice racks from Ikea. Bekijk de foto van pieterpost met als titel kruidenrekjes van Ikea als boekenrekjes en andere inspirerende plaatjes op Welke. Het BEKVÄM kruidenrekje van IKEA koop je online voor €3.


Voor wie handig is: Je kunt met Ikea - spullen een look-a-like Tomado boekenrek maken. De kruidenkastjes van IKEA kunnen ook héél goed dienst doen als boekenrekjes in de kinderkamer. Niet alleen is alles op deze manier mooi opgeruim het . Iedereen kent IKEA en zijn meubelbouwpakketten waarin altijd een schroefje ontbreekt.


De anonieme heeft in zijn leven al menig IKEA -kastje . De kruidenrekjes van de ikea kun je erg leuk gebruiken als boekenrekjes ! Makkelijke en goedkope oplossing. De prettig gestoorde Franse Matali Crasset ontwierp voor Ikea een keuken met een centraal ingebouwde speelplek voor kinderen. Bathroom for kids to have own shelf to (hopefully) . De Ikea boekenrekjes waxte ik met Briwax voor een vintage look.


Det var Sara Schmidt, der fandt denne pin.

Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Het Tomado Retro boekenrek heeft een originele vormgeving met 3. Twee boekenrekjes van Ikea. Hier en daar eens stukje af, vandaar de goedkope prijs. De achterwand van het ene rekje dient nog eens opnieuw.


Ikea is misschien wel de bekendste woonwinkel van de wereld. Ik denk dat in iedere huishouding wel iets te vinden is van IKEA. Deze kruidenrekjes van IKEA heb ik omgetoverd in boekenrekjes.


Deze muur verfde ik Vintage Blue (Flexa Creations). De meubels komen voornamelijk van Flexa, Ikea en de accessoires van. Met nog een dikke dankjewel aan onze handyman . Met deze kruidenrekjes van Ikea , maak je in een handomdraai een leuk boekenrekje in de style van de kinderkamer. Super fijn om eindelijk door de Ikea te lopen en niet weg te hoeven duiken.


Iedereen die al bij Ikea binnen is gesprongen of op Pinterest rondgesnuffeld heeft. Ikea de befaamde boekenrekjes gekocht. Boeken aan de muur nemen geen onnodig vloeroppervlak in.


Aan de lange blauwe muur hebben we prenten van de Lemniscaatkalender gehangen en boekenrekjes ( ikea ). En dwars door de kamer . De rekjes bij de stoel zijn kruidenrekjes van IKEA die we als accessoire en boeken rekjes gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts