dinsdag 17 januari 2017

Bijzetkastje keuken

Bijzetkastje keuken

Schragen van technische groothandel Borenco alle soorten Schragen online aantrekkelijke prijs. Gipsplatenschraag inklapbaar , € 20 1 . Inklapbare metalen schraag MB 1KH met snelspanvoorziening. Stabiele, stevige stalen schraag. Ideaal voor op trappen. Veilinginformatie Kavelcategorieën Kavellijst; Kavel gegevens.


Bijzetkastje keuken

Deze 2-delige set schragen is ideaal voor thuis en in de werkplaats. Deze schragen zijn inklapbaar en nemen weinig ruimte in beslag. Specificaties: Volledig uit . Metalen schragen - inklapbaar Verstelbaar in hoogte. Type : Verstelbare schraag , Totale breedte : cm, Totale diepte : cm, Min.


Omschrijving: Licht en handig voor transport; Aluminium poten; Zorgt voor tijdswinst; Combinatie van de voordelen van plastic met de duurzaamheid van metaal . Deze metalen schraag is eenvoudig in de hoogte instelbaar van 7tot 13mm. Wanneer je klaar bent met het gebruiken van de schraag kun je deze . Ik stond te kijken van de nauwkeurigheid waarmee al die metalen poten onder precies dezelfde hoek. De poten kunnen in de draagbalk.


Belastbaarheid schraag : 1kg. Gewicht per schraag : kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts