maandag 13 februari 2017

Stalen poten op maat

Wij zijn een betrouwbare partner voor steigerhouten meubels zoals u dat wenst. Ontwerp samen met Robbert uw eigen stalen frame of onderstel op maat. Warm of koud gewalst staal ,. Industriële stalen tafelpoten ambachtelijk gemaakt in eigen werkplaats.


POTEN KUNNEN OP MAAT GEMAAKT WORDEN!

U bepaalt zelf de hoogte , breedte . Of zit uw gewenste maat er net niet tussen? Wilt u een tafel met stoere tafelpoten speciaal voor u op maat gemaakt? Of heeft u liever een tafel met subtielere, sierlijke tafelpoten ? Dit kan voor een eettafel, . Stalen onderstel op maat laten maken?


Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Omschrijving: tafel met poten van gebogen plat- staal en eiken planken.

Gekko tafel met originele stalen tafelpoten met massief eikenhouten tafelblad. Elke maat en kleur poten is mogelijk! Wij kunnen veel op maat voor u maken, helemaal naar uw stijl en passend bij . Bij De Houttwist hebben wij de volledige productie van de stalen A- poten van.


Onze poten zijn met standaard maten te bestellen, maar ook op maat te laten . De ronde, in hoogte verstelbare tafelpoten van staal geven tafels een. Tafels op maat gemaakt. Wij maken uw droom tafelpoten op maat , in hout en metaal. Eigen ideale afmetingen kunnen worden opgegeven, alles op maat geleverd. Bij QATRINA vindt u meerdere modellen industriele tafelpoten en stalen onderstellen.


Desgewenst leveren wij ook alles voor u op maat. Ook kun je kiezen uit witte stalen poten of mat zwart. Zit jouw type poot er niet bij dan kunnen we deze op maat maken. FØRN maakt niet alleen steigerhouten . Voor een klant een op maat gemaakt tv meubel. Het meubel is voorzien van.


Hier zijn op maat gemaakte stalen poten onder.

In stappen je tafel op maat ! Bereikbaar van 8:- 17:00. Op zoek naar een stoere tafel? Laat ons een unieke tafel op maat maken! We combineren de mooiste soorten hout met unieke, maatwerk stalen poten. Enricomaatmeubelen levert moderne meubelen.


De stalen poten van deze tafels zijn vierkant 8xcm. Ze zijn van robuust onbewerkt staal. Dan hoeft u niet verder. Elke stalen poot is mogelijk in elke maat , vorm, uitvoering en kleur! Afhalen of leveren is geen probleem.


Alle RVS poten worden op maat geleverd met een korte levertijd. Of op zoek naar maatwerk voor stalen tafelpoten? Ook dat kunnen we voordelig aanbieden. Vraag vrijblijvend een offerte . Naast onze industriële tafels leveren wij ook stalen tafelpoten.


Onze industriële tafelpoten en onderstellen zijn gemaakt van de beste stalen profielen en worden. Mooie rustieke eiken eettafel verkrijgbaar in diverse maten. Het tafelblad is van rustiek eiken.


Er onder metalen poten. Op de foto is de tafel 1x 2cm. Dickens BV vindt u maatwerk tafelpoten die geheel naar wens worden gemaakt. Alle industriële tafelpoten die wij produceren worden op maat gemaakt naar . Met een op maat gemaakt los onderstel krijgt uw tafel een nieuwe look.


Deze strak afgewerkte stalen onderstellen zijn geschikt voor eetkamertafels, . Grote tafel eiken blokjes stalen poten. Massief eiken tafel met doorschijnende strook epoxy giethars. De kokermaat (dikte) van het stalen onderstel kan in diverse mogelijkheden uitgevoerd worden. Heeft u een prachtig tafelblad en zoekt u hierbij stoere, stalen tafelpoten?


Urban lite eettafel met zwarte stalen poten , kleur: antiek bruin, uitvoering: A . Deze stalen industriële tafelpoten worden op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. Standaard is de hoogte van de poot cm. Eiken tafel op maat gemaakt te Wezep. Een massief eiken industriële eetkamertafel met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts