woensdag 13 september 2017

Groothandel meubelpoten

Groothandel meubelpoten

Carat diamantgereedschap; Heco schroeven; Gedore gereedschap; Van Leeuwen exclusief raam- en deurbeslag; GB verbindingen voor de bouw ; Festool. Bouw Bouwgereedschappen Schragen. Ons assortiment schragen bestaat uit metserschragen, schoren en houten schragen. Bouw stalen Schragen In hoogte verstelbaar Afmetingen: 1x 1cm Aantal: 5. Star y-vormig element beveiligt inklapgevoelige schragen.


Groothandel meubelpoten

Als een van de schragen inklapt zal de werkvloer instorten, met grote kans op letsel voor degene die er. De Schagen Groep is een middelgrote onderneming werkzaam in de bouw en infrastructuur. Als familiebedrijf hebben wij een traditie van ruim jaar.


Inklapbare metalen schraag - 1kg. BTW: € 2Vanaf: € 2 meer informatie Klapschraag metaal gecoat 110x125cm. Pakt is gauw wa jufferkes en legt die onder die schragen. Kelfort omvat een breed assortiment kwaliteitsproducten welke speciaal zijn afgestemd op professioneel gebruik in de bouw en industrie.


Groothandel meubelpoten

Bouw schragen , hoeveelheid: stuks (16UF 393). Vervaardiging van stutten, steigers, schragen en accessoires. Leverancier van: schragen voor de bouw Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts