dinsdag 5 juni 2018

Chaise blanche et bois

Afwerking van het maken van industriële kruk of tafeltje. Ik heb krukje of ook te gebruiken als industriële bijzettafeltje eerst geschuurd en . De stijl is robuust en stoer, met een eigentijdse . Je zocht naar: industriele kruk ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Een stoere industriële kruk met een vintage cognackleurige zitting. De hoogte is met een veer verstelbaar tot een hoogte van cm. Nog in oorspronkelijke staat.


Het geponste design geeft de kruk een stoer, robuust uiterlijk en extra stevigheid. Industriele kruk high. Erg gave industriele kruk met een zwart onderstel en een cognac leren zitting.


Deze stoere kruk is in hoogte verstelbaar en daarom ook te gebruiken als barkruk.

Eigentyds heeft een ruime keuze in industriele en vintage krukken tegen lage prijzen. Mooi verweerd zoals te zien in de woonbladen. Afmetingen: zithoogte - cm. Wij leveren industriele krukken tegen betaalbare prijzen.


Bekijk nu onze nieuwe collectie. Deze pin is ontdekt door Dorethe Janssen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Of je een aantal barkrukken koopt en plaats . Prachtige industriële kruk.


Koop nu en betaal pas over dagen! Voeg toe aan bestelling vraag stellen. De kruk is ideaal voor keukens en barruimtes. Hij origineel, veelzijdig en gemaakt van sloophout en metaal.


Het metalen onderstel heeft door zijn strakke vorm . Geweldig leuke industriele kruk. Roestig staal onderstel met houten zitting.

Op te halen in Denekamp of verzenden voor 1euro per kruk. De Spinner is gebaseerd op een bestaande vorm (de driehoek). Fantastisch is deze kruk.


Schuift lekker aan bij de eettafel en doet het goed in een leeg hoekje. Keunn is een conceptstore in Noordwijk die gespecialiseerd is in vintage, industriële meubels en accessoires. Ook kan je bij Keunn terecht voor interieur advie. Dit robuuste draaibare krukje met een industrieel uiterlijk geeft een stoere twist aan ieder interieur.


Een draaibaar krukje dat voorheen veel gebruikt werd in . Verschillende prints, Ghana, Swaziland en zebra. Gebruikte, maar goede vintage staat. Neem contact met me op! Stoer industriële kruk. Hoogte cmPrijs per stuk verzk 75.


Deze industriële Check kruk is een ware eyecatcher in je stoere interieur! De afwerking is stoer, robuust en geeft het interieur een . Zoek de kruk die bij jouw interieur past zoals een strakke design kruk of een stoere industriele kruk. Zo is er voor elke interieurstijl of dat nu landelijk, modern of . Barkrukken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een keuken.


Nona is de perfecte kruk voor aan de bar, kookeiland of hoge tafel. Leuke industriele kruk met een houten zitting. Grijs-groene metalen poten en een zelfgemaakte zitting. Lekker stevig en ook prima te gebruiken als bijzettafeltje! Ter inspiratie vindt u in deze rubriek een greep uit de eerder door ons verkochte artikelen.


Het geeft u een beeld van wat u bij ons kunt verwachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts