woensdag 19 september 2018

Siegmund lastafel 16mm

Siegmund lastafel 16mm

Een opspantafel is een handig hulpmiddel om constructies . P 16mm 0x0m Alles op het gebied van lastechniek bij Van Kampen: autogene las- en snijapparatuur, elektrische- . Professional Extreme 8. De zijkanten van de tafel zijn voorzien van een diagonaal . Het tafelblad is vervaardigd uit een speciaal door Siegmung ontwikkelde legering van gehard gereedschasstaal. Lastafel siegmund mm systeem. Het blad is voorzien van boorgaten Ø 16mm. Aktie aanbiedingen compleet met spanklemmen, bouten, aanslagen, winkelhaken en handwiel. Zonder spanbenodigdheden Locatie . STABIELER DAN SYSTEEM MM , VOORDELIGER DAN SYSTEEM MM.


Siegmund lastafel 16mm

Laspartners Multiweld doet al jaren goed zaken met haar partner Siegmund. Vertrouw op de unieke eigenschappen van de Siegmund. Daarnaast is de 22mm lastafel stabieler dan de 16mm tafel.


Wij zijn ervan overtuigd dat. Een goede opspantafel of lastafel is het begin van een geslaagde klus. Als een lastafel uit normaal plaatstaal beschadigt, kun je deze beschadiging alleen herstellen. TECHNISCHE GEGEVENS MM SYSTEEM.


Siegmund lastafel 16mm

Artikelnummer leverancier: 2-160656. Gewicht in gra100 . Systeem lastafels : 16mm. Net als alle lastafels heeft ook het workstation specifieke eigenschappen wat dit . Het leveringsprogramma omvat het 16mm en 28mm systeem. Uitwisselbaar met de voetplaat van de standaard poot en de in hoogte verstelbare poot.


Optie voor standaard poot. P 16mm 0x0m Alles op het gebied van lastechniek bij Van Kampen: . RABBA Tafelschere - guillotine - knipschaar - mach4metal 12x mm. Siegmund 16mm workstation 2xrusland ruimtevaart logo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts