woensdag 28 november 2018

Stalen frame poten

Ontwerp samen met Robbert uw eigen stalen frame of onderstel op maat. Warm of koud gewalst staal,. Dit is enkel het frame en geen tafelblad. Industriële stalen poten frame voor houten blad.


Klik hier voor de tafelbladen!

Omschrijving: tafel met poten van gebogen plat-staal en eiken planken. Materiaal: Eiken planken en RAW- stalen framewerk. Toch hebben wij de perfecte oplossing voor mensen die van de ruige look van onbehandeld staal houden maar geen roestige poten willen.


Wil je alleen onze mooie stalen frames bestellen, dan kan dat natuurlijk ook. Je kan deze per set van frames bestellen. Tafelframes zijn in van de gevallen maatwerk het is daarom altijd raadzaam om contact met ons op te nemen in verband met wensen die u aan een frame.


Fauteuil met stalen poten , gestoffeerd in afwasbare zorgstof in diverse kleuren. Ruf Grey Industry - Bartafel - Massief mango - grijs - stalen U- frame poten.

In winkelwagen Meer info. Frame is ongeveer … € 24€ 1900. Bar) tafelframe (Bar) . Prachtige design tafel met een stalen onderstel met X- poten en een tafelblad van.


Salon tafel met stalen frame en hairpin poten Inleg van steigerhout . Een tafel met stalen poten geeft je massief eiken tafel onmiddellijk een stoere en robuuste look, welk model je ook kiest. Boomstamtafel met stalen frame. Heeft u zelf een tafelblad? Ons X model industriële tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een industriële . Een combinatie van houten blad en stalen tafelpoten is bijna altijd mogelijk. Wij maken Scandinavische en industriële meubelen naar uw wens!


Tafel met een industriële uitstraling met vier rechthoekige stalen poten. Stalen tafel onderstel buisframe koker 4x4cm. Ook in cortenstaal en gepoedercoat wit en zwart hebben wij een groeiend assortiment tafels met metalen frames.


Ontdek tevens de rubriek tuintafels voor losse . Vast paneel smal Model Gent.

Olivia met stalen onderstel. In dezelfde lijn kan er een bankje met stalen frame worden besteld. Deze tafel heeft een tijdloze design met een gerecycleerde blad van steigerhout dat lijkt te zweven op de fijne stalen poten. Naast een set van twee poten is een stalen frame , ook wel dubbele U-poot genoemd of de bekende spinpoot centraal in het midden ook . Robuust Amsterdam is een interieurlabel dat uitsluitend met hoogwaardige materialen werkt.


Door gebruik te maken van de nieuwste productietechnologieën . Denk je dat je de perfecte samenstelling voor je interieur hebt gecreëerd? Zo bouw je zelf een prachtige . X poten onderstel van staal uit eigen meubelfabriek . Het interieur is nooit af. Dankzij onze ontwikkelingen en de stabiele stalen frame structuur is een lange. Onder deze stalen frame zijn er plastieke poten en achteraan verstelbare . Ontdek de vele mogelijkheden die stalen frames bieden in uw zaak of. De tafel is vv kabelmanagment.


Afmeting: (hxbxd) 140x140xcm. Luxe biljart met rechte poten , jatoba houtsoort, gedeeltelijk massief uitgevoer stalen UNP frame , diamonds in banden, rubberband zwaar profiel,. WELKOM BIJ DE HOUT- EN STAALMEESTERS. Paraplutent, licht en uiterst robuust. De stand van de poten wordt gegarandeerd door een blokkeersysteem aan de binnenkant van de poten.


Stoere stalen (tafel ) poten. Loungebank Acero Douglas hout met zwarte stalen poten. Een in Nederland handgemaakte eiken tafel met stalen frame van zware en degelijke kwaliteit met een lengte van circa meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts