dinsdag 5 maart 2019

Metaform salontafel dp

Metaform salontafel dp

Materialen 4-poot onderstel metaal “kera-lak” of. Afmetingen 140x70x36cm. MODEL IS OP MAAT LEVERBAAR. Salontafel DP heeft een blad van keramiek, HPL of massief eiken.


De salontafel staat op drie smalle pootjes (Ø mm). Tegen meerprijs zijn ook RVS pootjes . Kom naar onze vernieuwde showroom in Wageningen. Keramiek is een 3mm dik keramisch plaatmateriaal,. Poten: RVS of gelakt staal.


Afhankelijk van de gekozen . De mooiste designmerken vindt u natuurlijk bij Berden Wonen! Het heeft een keramiek tafelblad dat rust op een stevig frame. Het frame en blad komen in . Verkrijgbaar in verschillende afmetingen van centimeter tot 1centimeter.


Hierdoor kunt u het product geheel naar uw wensen laten . Hoogte zelf te bepalen. In het bijzonder zijn de tafels van het. Vanaf € 97Incl BTW. Uitvoering keramiek wit - kera lak wit. Metaform Ksalontafel.


Deze pin is ontdekt door Maud Rameckers. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Inspiratie uit onze showroom.


Metaform salontafel dp

Een groot scala aan afmetingen en materiaal mogelijkheden maakt . Door het slanke ronde blad in combinatie met het schuine 3-poot onderstel, is de. Bezoek onze inspirerende winkel in het bos. Vakkundig (interieur)advies. Welkom bij Voorhuis Design!


Vaak met hoge kortingen! Klik en zie welke winkel de beste prijs voor salontafels aanbied. Hierbij is het frame van gelakt-, verchroomd- of roestvrij staal (RVS). Ook elk denkbaar bovenblad is mogelijk van modern kermamiek en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts