dinsdag 16 juli 2019

Partyverhuur zeist

Partyverhuur zeist

Dan bent u bij Lunick Horecaverhuur op het juiste adres. Centraal gelegen, gunstige prijzen en snelle levertijd! Bekijk snel ons assortiment en laat uw event slagen. HERO verhuur richt zich op. VANAF HEDEN IS ONS NIEUWE ADRES: KWIKSTAARTLAAN TE ZEIST.


Voor een party, evenement, opening of receptie ? Maar u heeft geen statafels, glaswerk,. Mocht u andere wensen . Selmco partyverhuur is gespecialiseerd in het verhuren van bijna alles voor uw party. Dessertbord wit 2cm. James Catering is een cateraar pur sang en neemt al jaren de verzorging van uiteenlopende gelegenheden in de regio Utrecht en Amsterdam voor haar . Sindsdien hebben wij een reputatie opgebouwd in de regio Utrecht, die heden ten dage door . Samen met een enthousiast team weten zij van elk feest een . Momenteel zijn wij druk bezig met onze nieuwe website.


Neem in de tussentijd contact met ons op per telefoon of via onderstaand contactformulier. Responsieve werkgever . Bijbaan: harde werkers gezocht! Een flexibel oproepcontract.


Partyverhuur zeist

Je bent flexibel, betrouwbaar en hebt geen . Zeist , € 20 € 5 00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts