maandag 30 september 2019

Retro salontafel

In goede gebruikte vintage staat. Afmeting: lengte 128cm. Vind retro salontafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vintage salontafel van Scandinavische design.

Maten Bx L1x H40. Vervaardigd uit een massief rustieke eiken blad en een … € 3500. Bekijk het assortiment eettafels direct online. Deze retro salontafel is ook te gebruiken als tv meubel. De tafel is voorzien van laden.


Combineren mag met brocant, landelijk maar ook met modern en strak! Retro Nordic salontafel. Ronde of kleine salontafel kopen?

Bekijk op je gemak al onze verschillende stijlen salontafels op deze pagina. Parka ronde salontafel 70cm - Zwart. Door de witte lades krijgt de salontafel een karakteristieke look. Hardenberg, de gratis marktplaats. De stoere, vierkante salontafel Leon van teakhout is een ware musthave in een retro of vintage interieur!


Vandaag besteld morgen in huis. Deze pin is ontdekt door Crea Libra. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze lage salontafel heeft een chromen buisframe en komt met mooie . Back to the fifties met deze TO-Bel air salontafel. Door zijn unieke kidney shape een echte blikvanger in jouw fifties interieur.


Het verchroomde onderstel en . Filter Enige resultaat. Op zoek naar een mooie retro salontafel ? Bezoek dan eens de website of showroom van Aktie Wonen. Bijzondere ontwerpen en frisse designs.

Een mooi detail vormen de afgeronde hoeken. De salontafel is verkrijgbaar in hoogtes. Bekijk de meubels, meubelen, bankstellen en fauteuils in de Zitmaxx Wonen showroom en laat u verrassen door de scherpe prijzen! Shop ze bij ▷WestwingNow. Door zijn bijzondere vormgeving en mooie afwerking is de tafel een echte eye-catcher.


Je zocht naar: salontafel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Bekijk de stoere salontafel Timber uit de collectie van Nijwie in de woonwinkel van Mokana Lifestyle in Enschede. Een prachtige keuze aan lifestyle. Het meubel heeft een rand en een fraai gebogen frame in glanzend chroom.


Hij is gemaakt van golfkarton, wat een prachtige structuur aan de tafel geeft. Naast landelijke, industriele en lifestyle meubelen vindt je er ook vintage en retro salontafel. Alle tafels bij ons zijn aangepast aan de moderne woonwens van . Salontafel van de familie Splinter. Harvink Splinter bank met retro Amerikaans notenhout frame en blauwe stof . Voeg een vintage touch aan uw interieur toe met een stoere salontafel van Dutchbone.


Deze sfeervolle en handgemaakte tafeltjes geven een warme uitstraling . We hebben eettafels, bartafels, bijzettafels, salontafels en consoles. Deze salontafel is ook leverbaar in de afmeting: 100 . Aankoop, verkoop, depot, consignatieverkoop van leuke betaalbare vintage retro tweedehands design. Terugblik naar de lockers van vroeger.


Een jong programma dat zich gemakkelijk een plaats vindt bij uw thuis, met een retro -toets. Interieur ontwerpers van vroeger leven voort in interieurs van nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts