dinsdag 17 december 2019

Tafel van 4 oefenen spelletjes

Leer de tafel van met het stappenplan. Oefen je snelheid met de tempotoets, speel tafel van spelletjes , oefen met werkbladen en haal een tafeldiploma. Kom hier online alle tafels oefenen. Oefen de tafels met online tafelspelletjes voor het basisonderwijs. Je kunt de tafel van ook door elkaar maken.


De tafel van leren en daarna de andere tafels tot je ze allemaal goed kan.

Gelukkig zijn er naast eindeloos oefenen ook heel wat creatievere manieren om de. Deze versie van het populaire spel is minder geschikt voor het. Linda Willemsen, de bloggende leerkracht achter . Sommige tafels oefen je tegen de computer maar we hebben ook spelletjes waarin je . Download de gratis -op-een-rij speelkaart op . Mogelijkheid om per tafel te oefenen en op tempo met een aantal spelletjes.


Elke tafel heeft zijn. Online tafels oefenen !

Speel met de muis en het toetsenbord. Zo oefen je op een leuke manier je rekensommen! Tafelliedje van de tafel van 4. Hieronder vind je veel sites met spelletjes om de tafels te oefenen. Over het belang van het oefenen van de tafels in groep , en hoef ik hier niks uit te.


Zeker veel klassikale spelletjes (denk aan het gooien van een bal) zijn . Leerlingen oefenen de tafels op een speelse manier via het spel vier op een rij. Wil je ook de tafeltjes van tot en met oefenen op een leuke manier, maak nu kennis met de gratis website tafeltjesleren. Speluitleg : Lln gooien. De tafels van 111en snel leren uitrekenen.


Wil jij ook in de highscore komen? Klik op de stopwatch en maak sommen zo snel . Klik hier voor het spelbord van de tafel van 4. Dit spelletje is perfect om de tafels mee te oefenen. Kies bijvoorbeeld de tafel van en laat de kinderen om de beurt tellen.


The Spider and the Fly. Maar hoe kun je deze tafels nu het beste oefenen ? Weet je nog niet hoe het werkt of wil je een ander spel ?

Leer nu de tafels uit de hoof online tafels oefenen en rekenen vooral voor groep ,. Digibordtools tafels Y. Met dit spel oefenen kinderen spelenderwijs de tafels tot en met 12. Op Pinterest kwam ik het idee tegen om een tafelpuzzel te maken. De kinderen krijgen kaartjes waarop oefeningen of uitkomsten staan. Leren klokkijken met een spelletje Ik leer in beelden. Keersommen spinner: tempo.


Cijferen Ballonnen schieten kies x. Gynzy heeft veel leuke en interactieve spelletjes en lessen over rekenen voor het. Rekenspel besturing met . Teachers can try it for free! Tegelijkertijd tafels oefenen én bewegen! De moeilijkere tafels 4x4.


Het is een simpele speurtocht voor kinderen tussen e. Met deze spelletjes zijn alle leerlingen actief betrokken in de les. Leerlab-lessen geven of er meer van willen weten, de kans om hiermee te oefenen. Materiaal: werkblad zie hier onderaan de link en twee dobbelstenen.


Deeltafelreeksen : - ,- 9. Doel: oefenen van de tafels. Inclusief scorerapport. Voor beelddenkers de manier om tafels te leren. Het E-book bevat krachtige oefeningen en een tafelposter.


Elk spel is weer anders omdat de vragen random aangemaakt worden. Daarnaast zijn er oefeningen om cito-vaardigheden te oefenen en kun je met de kinderen aan. Verzamelpagina van gratis educatieve spelletjes voor het vierde leerjaar in België of groep zes in Nederland.


Carnaval link naar het spel op een rij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts