woensdag 25 maart 2020

Tweedehands dressoir

Retro meubels in jaren stijl. Exclusieve banken, tafels, booths, barkrukken en stoelen. Geschikt voor elke Diner of Jaren geïnspireerd interieur. Het Gentse Depot is een grote vintage designmarkt, waar twintig gespecialiseerde handelaars uit binnen- en buitenland hun vondsten permanent. Bij Roark te Gent vind je oldschool en vintage meubels , verlichting en design accessoires uit de 20ste eeuw.


Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Op zoek naar vintage meubelen ? CBD maakt duurzame meubels op maat. Oude bestande meubels worden omgetoverd tot nieuwe meubels . Frisko is gespecialiseerd in de in- en verkoop van originele vintage designmeubelen uit de jaren 5en 70. Met Belgische, Nederlandse en Deense . Alle items die wij inkopen . In onze online meubelwinkel Antwerpen vind je design vintage meubelen voor ( retro) design liefhebbers. Mis de scherpe prijzen van Furnified niet!


Niet gek, want een mix van nieuw en oud geeft iedere kamer een unieke en fijne uitstraling.

Unieke vintage meubelen tegen een schappelijke prijs. Andere dagen na afspraak. Opgelet: geen meubel- en kleuradvies op zaterdag. Steeds mogelijk na afspraak.


Gepo, holmegaar arne, agne . Ben je benieuwd waarom ? Hier ontdek je alles over retro meubelen en de stijgende . Stoere en robuuste meubels van teak, mango en eiken met . Aangezien vintage meubels (mueble recibidor) is in de mode, het doel van deze aflevering is om uit te breiden een beetje de kennis over deze . Zin om je interieur in een nieuw kleedje te steken? Een nieuw oud kleedje welteverstaan, tijd om retro meubilair in huis te halen! Een ruim aanbod in robuuste en vintage meubelen. Gratis VIP Levering aan huis. Bekijk de collectie online of in onze winkel.


Vintage design meubelen uit de jaren 5 en 70. Koop tegen de beste prijzen. Highlights info row image. Het hoeven niet altijd de laatste trends te zijn.

Meubelen die al decennialang aanzien worden als iconen, stralen soms een ander karakter uit. De Machinekamer heeft een unieke collectie vintage en nieuwe design meubels. Decennia Design biedt u een groot assortiment aan in vintage meubels en meubels met een retro design. Voor deze selectie zijn er geen . A set of dining chairs in papercord.


A pair Italian easy chairs. We verkopen ook design klassiekers maar de focus ligt vooral op het verkopen van mooie . Deze vintage webshop heeft niet alleen een ontzettend leuke en originele naam, maar ook nog eens pareltjes van meubelen. My Ex Boyfriend is opgericht door . DasGaaf: DasGaaf is een van mijn favoriete vintage meubelzaken in Amsterdam. Je vindt hier vooral retro en vintage meubels en accessoires . In onze webwinkel vind je een divers assortiment aan vintage meubelen en accessoires, met name afkomstig uit Zweden.


Ieder meubelstuk heeft zijn eigen . Daarvoor zoeken we vooral in landen buiten Nederland. Kijk in onze webshop of kom langs in Amsterdam. Van ziekenhuizen tot fabriekshallen en van scholen tot verlaten bedrijfspanden.


We zijn altijd op zoek naar unieke eyecatchers voor de hedendaagse vintage. Alles wat ou authentiek en design is valt in het straatje van vintage. Heb jij vintage meubelen in . Het is momenteel de trend om met vintage meubelen een geheel eigen stijl in uw woning aan te brengen. Van zeteltjes tot tassen.


Bent u ook toe aan een nieuw interieur? Val jij ook voor die sfeervolle meubelen van toen. Die uitstraling die nieuwe massa producten . Industri le, vintage en design meubels lampen en woonaccessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts