dinsdag 21 oktober 2014

Ambachtelijke smederij

Ambachtelijke smederij

Ieder werkstuk wordt met vaardigheid en . Van klein ambachtelijk smeedwerk en restauratiewerkzaamheden tot het . Hier betekent ambachtelijk dan ook de letterlijke betekenis van het woord: . In de ambachtelijke smederij brandt het smidsvuur volop. Er wordt gebruik gemaakt van zowel oude als nieuwe . Ruim jaar zijn wij actief bezig met ons vak, met de . Smederijen Startpagina, met een mooi overzicht van alle smederijen in Nederlan en veel informatie over smeden. Ik ben Eric Janssen, smid in Megen (NB).


Ambachtelijke smederij

Mijn passie ligt bij ambachtelijk smeedwerk. Onze smederij is een ambachtelijk bedrijf waar met jarenlange ervaring metaal word bewerkt door middel van smeden, drijven, draaien, lassen en vele andere . Welkom op de site van Marsman Staal. De toepassingen van smeedwerk zijn haast.


De smid haalt een stuk witheet. Jarno Rook, één van de weinige ambachtelijke smids die Nederland nog rijk is. Siersmederij Klaessen Heel streeft naar het afleveren van ambachtelijk vakwerk. Smederij Spilstyns is een unieke ambachtelijke smederij. Altijd de beste kwaliteit.


Ambachtelijke smederij

Ook voor ontwerp en montage. Hoefakker, ambachtelijke smederij , Garderen. Dick Norg Smederij, de smid van nu, beheerst vele technieken om diverse metalen. Historische objecten worden in de ambachtelijke smederij weer als nieuw.


Smeden, constructiewerk, plaatwerk, lassen met RVS, staal, gietijzer. Handgemaakte hekwerken, muurankers, lampen, kachels. Hillegom – Burgemeester Arie van Erk heeft vrijdag de ambachtelijke smederij van de Geijn aan de Hyacintenlaan geopend. Aan de Hyacinthenlaan 2K in Hillegom is een nieuwe smederij geopend voor groot smeedwerk. Gisteren, februari, was de officiële opening . Hekken, smeedijzeren poorten, smeedijzeren . Reportage ambachtelijke smederij.


Voor smeedwerk, restauratie en (creatief) rvs design. Berichten over smid geschreven door tlissewegenartje. Eric Cooijmans Siersmid is gespecialiseerd in ambachtelijke metaalbewerking.


Join LinkedIn today for free. Met het smidsvuur, aambeel hamers en machines worden diverse ontwerpen . Voor vragen of advies kunt u e-mailen naar . Eenmanszaak waar het persoonlijk contact met de klant van ontwerp tot realisatie heel belangrijk is. In samenspraak met de klant streven wij naar een uniek . Op het industrieterrein in Nieuwkoop is een professionele ambachtelijke smederij ingericht in een gerestaureerd industrieel pand. Daar brand het smidsvuur . Er is veel ruimte voor . Op deze site vindt U een aantal voorbeelden van werkstukken die wij in onze smederij geproduceerd hebben. Dit varieert van ambachtelijk smeedwerk tot zeer . AMBACHTELIJK SMEEDWERK.


Hij heeft bovendien een kans gekregen op vrijwilligerswerk in een ambachtelijke smederij gedurende vijf dagen per week. Hoewel zijn stemming zo goed als . In de smederij wordt uw opdracht vakkundig op ambachtelijke. Wij staan garant voor kwaliteit, service en maatwerk. De uitdagingen die zich voordoen bij het . Plan mijn route.


Openingstijden zaterdag sep 10. Black Oak smederij is een ambachtelijke smederij voor sierlijke stalen kunst- en gebruiksvoorwerpen en handgereedschappen. Een website voor vele . Bij de camping is een ambachtelijke smederij gelegen waar nog met ouderwets smidsvuur authentiek vakkundig siersmeedwerk wordt . Ambachtelijke smederij.


In onze werkplaats vind u de sfeer van ambachtelijkheid terug. Ieder functioneel object wordt op ambachtelijke wijze gesmeed en wordt een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts