maandag 20 oktober 2014

Salontafel 2 delig

Barkruk Fucini vintage soft cognac. En bij Kwantum hebben we heel veel krukjes. Diiiz biedt een kwaliteitsreproductie van de Tolix Café Retro Kruk van Xavier Pauchard - in geborsteld metaal - 45cm - 65cm - 75cm - Gratis levering voor de EU. Kies deze kruk voor een originele look.


Van Dijk en Ko, een fabriekshal vol vintage en industriële meubels in Amsterdam. Blikvangers, onze vintage stoelen en krukjes. Industriële metalen kruk.


Deze vintage barstoel is afgewerkt met leder. Het model is verkrijgbaar in een zwart gepoedercoat metalen frame. De vtwonen Step kruk is een stoere metalen kruk met uniek ontwerp. Deze zwarte metalen kruk heeft een vintage afwerking gekregen waardoor het lijkt of hij uit . Partij barkrukken met rugleuning – Vivre Crafts. Vintage lederen fauteuil – schaapsleer.


Salontafel 2 delig

Partij vintage metalen stapelstoelen – mid 20e eeuw. Aankoop, verkoop, depot, consignatieverkoop van leuke betaalbare vintage retro tweedehands. We used a metal powdercoating in colors for this project. Met zijn fraaie vormgeving en zwart gelakt metalen onderstel is deze barstoel helemaal van nu.


Deze barstoel wordt per stuk geleverd en het enige wat je moet. Collectie barkrukken voor horeca, project, zorg en leisure meubilair. Gestoffeerd - Hout - Metaal - Retro.


Salontafel 2 delig

Leuk voor in de inrichting van je woonkamer of een bar als je op zoek bent naar een industriële stijl. De zitting van de kruk is uitgevoerd in PU kunstleder en bevat horizontalen stiksels. Sfeervol en stoer, de Retro Café barkruk heeft het allebei! De Retro Café Graham barkruk is geïnspireerd op de beroemde Tolix barkruk. Op zoek naar mooie barkrukken ? Malene Bar, Barstoel - Zwart Metal Swing Vierkant.


Metalen wandplaten met bedrukking. Bij Leen Bakker heb je een ruime keuze en dat voor een fijne prijs. Henders en Hazel MALENE BAR barkruk. Bekijke onze barkrukken en bestel!


Het product is op voorraad in het centrale magazijn en wordt . Deels metalen vintage barkruk met oranje vinyl beklee 70-er jaren. HKliving Retro Webbing Kruk Zwart (h) X () Cm. De Step kruk is een industriële vintage stijl kruk met een stoer design.


De kruk heeft in het midden een poot en daaronder een vierpoot. De industriële Bistro barkruk is de ideale toevoeging aan een industriële bartafel. Vandaag bestel morgen gratis thuisbezorgd! Door de verticale stiksels in combinatie met het stoere metalen frame krijgt de barkruk een retro -uitstraling. Het metalen frame is licht verend waardoor deze . Deze barkruk is gemaakt van metaal en heeft een ook een metelen zitting.


Geïnspireerd op Oosterse esthetiek. Perfecte combinatie tussen elegantie en eenvoud. Gemaakt van hoogwaardig keramiek. LAROCHELLE - Marineblauwe kruk met poten van verguld metaal.


Comfortabele en degelijke barkruk CALOVERDE met een stoer tintje. WOOOD kruk Nomi pastel roze metalen onderstel. Woood kruk Mara hout vintage zwart (hxbxd) 45x50x25cm.


Uitgevoerd in stofgroep met vintage metalen swing frame, met handgreep op de . Kave Home Alve (Andi) Design barkruk met metaal beige. Deze mooie, stoere barkruk is een aanwinst voor iedere bartafel. Ga voor een stoere industriële sfeer met deze comfortabele leren barkruk.


Afmetingen: Lcm x Bcm xHcm. Zitting: Echt leer,cognac kleurig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts