donderdag 22 december 2016

Salontafel buiten steigerhout

EETTAFEL RONDO 1RECLAIMED OAK. Deze ronde eettafel met kruispoot heeft een compact formaat met. Stoere eettafel met zwart metalen onderstel. Mango met zwart metalen frame ca.


Ideaal in een industrieel interieur. Bekijk ons uitgebreide.

Ronde eettafel Salzburg 150xhgrey wash. Aantal personen, 4-(5) . Riverdale Tafel Colorado zwart rond 140cm. Creëer een gezellige sfeer in de eetkamer met behulp van de moderne Bolan eettafel. Deze tafel heeft een stevig rond tafelblad met een doorsnede van 150cm.


Ook voor uw grote ronde eettafel van 150cm groot bent u bij de Tafelfabriek aan het juiste adres. Modern, stoer of industrieel, wij ontwerpen het voor u. Naast de standaard rechthoekige tafels, is een ronde eettafel of ovale. Aan ronde eettafels zit je pas echt gezellig.

Ronde tafel en eettafels gemaakt op maat van eiken, oud teak of ander houtsoorten. Prachtige ronde tafel ook. Het onderstel is gemaakt van industrieel zwart staal.


Rond blad met een diameter van 1cm. Een stoere ronde tafel die zijn . Het fijne aan een ronde tafel is dat het aantal personen dat plaats kan nemen aan de tafel een stuk flexibeler is dan bij een rechthoekige tafel. Leen Bakker heeft ze in verschillende maten en stijlen. Of je nu van romantisch, klassiek of modern houdt. Vind je favoriete eettafel ! De Olton tafel is voorzien van een stoer zwart metalen onderstel en het.


Mooie houten eettafels of juist een ronde eyecatcher in je eetkamer. WOOOD eettafel eiken met metaal onderstel Olivier 150x90x,cm. Uitschuifbare eettafel Lange Jan rond. Tafel Panel eiken rond tafelblad - Cross 4-poot.


Fine Legs Ronde Poten - set van 2. Aan een ronde eettafel heb je met iedereen contact, in tegenstelling tot een. Robuuste grote ronde eettafel. Het blad is gemaakt van massief mangohout en het onderstel van zwart gelakt metaal.

Houten eettafel , zwart , lengte 1cm. Bij Goossens vind je een complete collectie eettafels: verschillende uitvoeringen,. Kies dan voor een ronde eettafel , daar bespaar je namelijk veel ruimte mee.


We hebben meer dan 3verschillende eetkamerstoelen, waarvan 1op voorraad! Hier vind je exclusieve en betaalbare eettafels om uren aan te zitten. Belly 1ctot personen . Eetkamertafel Darby met poot eiken schuin. Met deze Circle eettafel van vtwonen kun je gezellig tafelen. Eettafel Rustico rond 1cm.


Gezellig tafelen met de ronde eettafel van vtwonen. Industriële ronde eettafel 150xbetonlook met zwarte Aquila poot - Rockefeller kopen? Tafel Rockefeller is een prachtige industriële ronde eettafel van betonlook met stoere zwart stalen Aquila poot. Afmetingen (BxDxH): 1x 1x cm.


Behandeling: Gelakt hout . De ronde eetkamertafel COLOMBO is met zijn kruispoot onderstel en massieve blad een ware eyecatcher voor ieder interieur. Op zoek naar een eettafel of eetkamertafel ? Het robuuste tafelblad is . Na jarenlang rond en vervolgens rechthoekig, is nu de ovale tafel in opkomst. Net even iets minder strak en formeel dan een rechthoekige tafel door de . Edelweiss ronde eettafel , walnoot en zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts