maandag 19 december 2016

Stalen frame tafel laten maken

Wilt u een industriele tafel op maat laten maken ? Eiken tafel met stalen frame. Industriële tafel met stalen onderstel en steigerhouten blad. Dé website voor Industriele tafelpoten of een stoer stalen tafelonderstel.


Losse tafelonderstel Frame tafelpoot U. Wij ontwerpen en maken stalen onderstellen voor tafels.

Een van de meest populaire items in het interieur is de eettafel. Deze eettafel is vaak . Heeft u zelf een tafelblad ? Ons X model industriële tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een industriële . U kunt bij ons dus ook uw tafelonderstel op maat laten maken en naar wens . Ontwerp samen met Robbert uw eigen stalen frame of onderstel op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om de lasnaden in het zicht te laten of juist glad af te werken , het geheel onbehandeld.


In stappen je tafel op maat!

Boomstam tafel robuust. Mangolook eiken tafelblad. Bestel deze stoere, degelijke industriële tafel met ijzeren onderstel in de standaard maten. Wil je een andere maat vul dan.


Een design eettafel of eetkamertafel op maat kunt u laten maken bij STAAAL. De eettafel - frames maken wij van staal of van RVS (roest vast staal ). Juist door een tafel met stalen frame te maken. Een stalen onderstel voor uw tafel of bureau laten maken ? Dat kan bij Metaalwinkel Amsterdam.


Wij maken stalen onderstellen voor een salontafel, ronde tafel. Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel. In deze DIY delen we het stappenplan van de eikenhouten tafel met stalen frame met jou.


Zo kun je zelf een stoere eettafel maken. In de werkplaats maakt de Terrasbrander een tafel met stalen onderstel. Als ontwerper wilt je het verhaal vertellen van de partners met wie je samenwerkt.


Naast de aluminium frames, kunt u nu ook bij ons . Aluminium tafelframes op maat!

Dit maal een industriële tafel van hout in combinatie met ijzer. DOE-HET-ZELF: Hippe industriële tafel maken. Olivia met stalen onderstel. Eettafel met stalen onderstel ook laten behandelen? Met gewoon staal en niet te grote wanddikte kan je de hoek ook nog . Bij Qatrina bestelt u een licht rustiek eiken tafel op maat.


Houten tafel van kopshout laten maken. Wanneer u kiest voor een stalen onderstel heeft u de keuze uit de volgende afwerkingen:. Een tafel op maat laten maken duurt ongeveer tot weken. Bekijk ook mijn andere.


Door gebruik te maken van zeer duurzame materialen g… € 5900. Wij kunnen veel op maat voor u maken , helemaal naar uw stijl en passend bij uw. Zit uw maat er niet tussen, we maken de steigerhouten tafel graag naar wens op maat.


U kunt uw industriële tafel door ons op verschillende manieren laten behandelen. Metalen onderstel tafel laten maken. Dan maken we het onderstel voor u op maat! Je moet zorgen dat de punten van de driehoek . Slanke rechthoekige tafel met ranke stalen poten op iedere hoek, ingewerkt in het werkblad. Maatwerk bankje Job, massief hout met stalen frame.


Omschrijving: tafel met poten van gebogen plat-staal en eiken planken. De afgebeelde modellen zijn . Voor het maken van exclusieve meubels gebruikt Mike uiteenlopende materialen en technieken. Verschillende ontwerpen hebben stalen frames als onderstel. Het frame wordt behandeld met een sterke transparante beschermlaag, deze beschermt het frame en . We denken graag met u mee om uw meubel volledig passend te maken in. Met een onderstel op maat kunt u de tafel mooi laten aansluiten op uw inrichting.


U kunt er voor kiezen om een eigen eettafel met stalen onderstel te laten maken of u kunt een geheel eigen ontwerp met ons bespreken. Houdt u er rekening mee dat u elk tafelblad met elk gewenst onderstel kunt combineren? We maken de stalen onderstellen in onze eigen werkplaats.


Tafel laten behandelen in een hoogwaardige componenten coating, voor de beste . Stalen werktafel frames laten maken ? Bent u geïnteresseerd in extra stevige maatwerk oplossingen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts