maandag 20 april 2015

Glazen salontafels met messing

Advies, maatwerk meubels en meer. Op zoek naar een meubelmakerij in . Wij leveren ook maatwerk en verkopen hout en . Al onze massief houten meubelen hebben een bijzondere uitstraling. In principe is alles mogelijk. Geen uitdaging is te gek.


Glazen salontafels met messing

In een paar stappen werken we van een ontwerp . Schrijnwerk interieur en meubels (op maat ) aan betaalbare prijzen! Onze gedreven manier van werken, creativiteit en onze passie om met hout te. Heeft u specifieke wensen of ideeën voor een meubel op maat , zoekt u iets . Massief houten keukens en meubelen op maat gemaakt. Oerdegelijke keukens en meubelen die sfeer en warmte en uitstralen.


Meer dan jaar ervaring, . Woodmonkeys, custom houtwerk op maat. Wij worden graag uitgedaagd door een mooie hout. Eindelijk die droomtafel of felbegeerde inloopkast? Bezoek ook eens onze showroom. Maatwerk houten stoelen en krukken Bij De Pilaer Schagen bent u aan het juiste adres voor uw unieke… Lees verder . Magazijnstellingen zijn weg gewerkt achter een wand met houten panelen, verder is er een boekenkast gemaakt en een aantal tafels.


Meubelen voor u op maat gemaakt. De tafelpoten zijn van. Wij ontwerpen en maken meubels op maat met een eigen, uniek karakter. De mens is het gereedschap. Van boekenkast tot kledingkast, wij maken elke kast volledig met de hand en nauwkeurig afgestemd op de ruimte.


Exclusief assortiment houten meubels op maat. Kies uw model, kleur, afmeting en bestel online. Gratis verzending op uw meubel! Op maat gemaakt van diverse houtsoorten.


Welkom bij tommiek, meubelmaker uit de regio Arnhem-Nijmegen. Tommiek maakt unieke en eigenzinnige houten meubels voor thuis. DTN maatwerk is uw bedrijf als u zoekt naar houten meubelen op maat en wens. In opdracht, op maat en . Dit kan zijn steigerhouten meubelen, hardhout, metaal of een combinatie . Wilt u uw eigen houten meubels ontwerpen of laten ontwerpen?


Onze kracht ligt in het maken van tafels, banken en bijzettafels op maat. Het tafelblad gemaakt van massief eikenhout lijkt te zweven op het onderstel. Houten meubels op maat ? Op onze website vind je meer dan honderd verschillende modellen steigerhouten meubelen. Toch kan het zo zijn dat het meubel dat je in gedachten hebt er . Bespreek uw wensen voor passende steigerhout . Bent u op zoek naar een unieke houten kast, tafel of tv-meubel maar kunt u hem nergens . Betaalbare houten meubels op maat. Elke boom is uniek, hetzelfde geldt.


Voor meubelrestauratie, meubelreparatie, nieuw maatwerk, een complete keuken of interieuradvies. Uw meubelmaker voor de regio Leeuwarden en Dokkum. Wij bieden een ruime keuze aan meubels gemaakt van oude wagonplanken van eikenhout en tropisch hardhout. Ook op maat te bestellen. Wij maken meubels voor binnen en buiten van gerecycled hout.


Wij zullen uw wensen verwerken in het ontwerp voor uw meubel op maat. Kan uw huis of bedrijf wel een meubel op maat gebruiken? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en . Tijd voor een nieuwe inrichting? Bij Geurts Pakhuis kunt u allerlei tafels op maat laten maken. We werken met verschillende houtsoorten , maar alle houtsoorten hebben als overeenkomst dat ze . Een keukenblad in hout ? Atelier voor ontwerp en produktie van duurzame organische meubels op maat.


Morgenster ontwerpt en vervaardigt . Eigenaar Rick Meijer luistert goed naar de wensen van de klant en zoekt uit wat wel en niet mogelijk is en komt met een goed advies en ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts