donderdag 23 april 2015

Mega bloks boerderij

Mega bloks boerderij

Deze vriendelijk boerderij heeft alles dat . Degrotespeelgoedwinkel. Perfect te combineren tot grote boerderij! Het gaat een geweldig leuke dag . Vind megabloks boerderij op Marktplaats. Mega Bloks First Builders Vriendelijke Boerderij - Constructiespeelgoed.


Mega bloks boerderij

Voor iedereen een voordeel. Retourneren binnen dagen mogelijk. Ideaal om hun creativiteit en fijne.


Zoek dezelfde kleuren bij elkaar en ontdek muziek en dierengeluiden op de boerderij ! Beschikbaarheid:Op voorraad. Prijs is inclusief BTW. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Laat je peuter de wereld en de vriendjes van de boerderij ontdekken met deze bouwset van Mega Bloks. Zonder boerderij dieren en poppetjes.


Inclusief werkend geluid. Je speelgoed kan je nu ook gewoon online kopen op de webshop van VidaXL. Je vindt het bij Lobbes. Deze pin is ontdekt door Stéphanie De Mey.


Normale prijs € 2Speciale prijs € 198. Lego, Playmobil, Duplo en Nerf koop je natuurlijk bij KoopToko. Het kinderspeelgoed warenhuis met ruim 10. Toevoegen aan wenslijst loading. DPJCategorie: mattel . Información adicional . Deze doos bevat in totaal blokken.


Mega bloks boerderij

Geschikt voor kinderen van tot. Leuke boerderij met boer, tractor en dieren. De opbergdoos doet ook dienst als onderplaat.


Ze kan als tafel gebruikt worden op de doos of ze . Samen met de kip, de hond en de koe maken ze veel plezier en geluidjes. Mooi constructiespeelgoed . Lees meer op de website. Wat dacht je van mega bloks boerderij ? Van €3nu voor €198. Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland. Display Update Message.


Vertel wat u van dit product vindt. OP WERKDAGEN VOOR 1UUR BESTEL VOLGENDE DAG GELEVERD. Megabloks Houten bouw trein. Ook verkrijgbaar in megabloks boerderij.


Ontdek de magie van bouwen met hout! Bezoek dan snel Speelgoed Jungle. Hier spelen de boerderijdieren samen en ze hebben een fijne dag. Vergelijk winkelprijzen.


Hé, daar komt de boer al aangereden met zijn tractor! De balen hooi worden netjes naar de zolder. Met acht paneelblokken kunnen kleintjes aan het werk om . Terug naar het overzicht. De Block Buddies in dit assortiment hebben elk hun eigen thema: Vriendjes op reis, op de boerderij ,. SES Boerderij Kleipers Met Dierengeluiden . Met de Blok Town boerderij kan je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts