donderdag 9 april 2015

Salontafels belgie

We hebben salontafels in allerlei vormen, hoogtes en materialen. Ga voor de opvallende retro ovalen STOCKHOLM salontafel met handige opbergruimte onder . Dus ook handig om tijdschriften en dergelijke op te ruimen. Tegenwoordig zie je steeds meer industriële en vintage meubels in de woonkamer staan.


Vintage Dressoir - Josephine - 140cm - Teak.

Decennia Design biedt u een groot assortiment aan in vintage meubels en meubels met een retro design. Eyecatcher in je living: de salontafel. Ook handig om van alles kwijt te geraken.


Bij Weba in Gent, Deinze en Mons een enorme keuze, in alle materialen: hout, . Stoere vintage tafel gemaakt van gerecycled zwaar Elm hout. Afmetingen 1x cm. Een salontafel kopen in vintage design?

Dan gaat u naar Meubelen-Online. Ruime keus, kleine prijzen en geen bezorgkosten. Bestel gemakkelijk online.


Om uw aangekochte chesterfield bank of fauteuil compleet te maken bieden wij tevens Industriële vintage salontafels aan. Bijzondere ontwerpen en frisse designs. Deze zijn leuk en makkelijk te . Salontafelset-Suzan-60.


Levering gemiddeld binnen 3 . De grootste collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen! Voeg een vintage touch aan uw interieur toe met een stoere salontafel van Dutchbone. Het woonprogramma Cortena heeft een stoere en krachtige uitstraling en is gemaakt van een degelijke kwaliteit acaciahout. De robuuste natuurlijke Acacia . Lees alle informatie Bekijk . Corner shelf: display cabinet book vintage mid-century unit furniture retro art Danish shadow box modern contemporary wall art book shelves. De HSM Collection salontafel is de perfecte aanvulling voor elke moderne woonkamer met een stoer randje.


Leuke retro salontafel te verkrijgen in de kleuren geel, blauw, zwart en wit!

Industriele, Scandinavische, Deense eettafels bijzettafels en salontafels uitgevoerd in teak of palissander. Het onderstel is gemaakt van zwart staal. Het tafelblad is van grof, . Bovenblad is afneembaar.


Je zocht naar: salontafel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. De Gazzda Fawn Coffee table is vintage salontafel die in elk interieur past. Het perfect afgewerkte eikenhout in combinatie met het glazen tafelblad zorgt voor . Op zoek naar een eye-catcher voor in uw woonkamer? Dan is deze old teak vintage salontafel uit de huiscollectie van Tinshomestore echt een aanrader. Volg de vintage trend en kies voor deze salontafel met afgeronde hoeken!


De witte plateau in combinatie met het houten onderstel brengt rust en warmte in uw. Brocante salontafels en vintage kisten die ook te gebruiken zijn als salontafel. Meubis heeft salontafels voor vrijwel elk interieur.


Of je nu kiest voor een strakke, moderne, glazen salontafel , een vintage exemplaar, een klassiek rechthoekig . Het strakke, elegante design zorgt ervoor dat . Mooie stoere salontafel met speelse . Sluitingsdatum ma jun. De salontafel heeft wieltjes, waardoor deze gemakkelijk kan verzet worden. Uit de collectie van New Routz. Geef een originele toets aan uw interieur met deze unieke salontafel.


Met een mooie lade in vintage look op metalen geleiders. Poten in zwarte kunststof. Bij Giga meubel vind u de mooiste salontafel in eiken , metaal en oud elmhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts